HD32 | Här är vi

Ett team av professionella frisörer med lång erfarenhet.


Erfarna frisörer

Alla våra frisörer har gesällbrev och lång erfarenhet. Tillsammans blir vi ett oslagbart team med fokus kundservice. 
Vi strävar efter nöjda kunder

Oavsett om du bokar tid hos oss för klippning, färgning eller någon annan behandling ser vi till att du har det bra i frisörstolen. Vi vill att du ska luta dig tillbaka och bara njuta, resten fixar vi. Våra duktiga frisörer har lång erfarenhet från branschen och vet vikten av att erbjuda en trevlig, trygg och professionell service. Det är också anledningen till att våra kunder väljer att komma tillbaka till oss. Hos oss bjuds du in till mycket mer än bara en salong; vi ger dig en personlig service där vi månar om att du har en trivsam och behaglig stund. Oavsett om du vill klippa, färga eller fixa uppsättningen till bröllopet eller balen är du varmt välkommen att boka tid hos oss.

"Hos oss bjuds du in till mer än bara en salong, vi ger dig en personlig service!"

För att uppdatera oss om nya trender i branschen ser vi till att ofta åka på mässor och utbildningar runt om i Europa. Det ger oss möjligheten att alltid kunna erbjuda våra kunder det senaste inom klippning, färgning, produkter och uppsättning. Något som i det långa loppet innebär att vi alltid håller en hög nivå på salongen när det kommer till kvalitet och kunskap. Dessutom gör det vårt jobb som frisörer ännu roligare då vi kan ge våra kära kunder tips och rekommendationer. Som den kundfokuserade salong vi är har vi självklart skonsamma produkter som passar till känsliga- och allergiska kunder!


Lotta
Jag är ägare av HD32. År 1992 tog jag mitt gesällbrev och har sedan 1994 drivit eget företag. Jag är positivt inställd och jag tycker mitt jobb är roligast i världen! Det är en fantastisk möjlighet att få vara kreativ och social med så många kunder. På min fritid umgås jag mycket med min familj och mina vänner. Jag gillar också att spendera tid i sommarstugan eller åka på en resa. 

Kia
Jag kommer ursprungligen från Småland och har arbetat som frisör sedan år 1982 då jag tog min gesäll i Kalmar. Nu hyr jag en stol här på salongen HD32. Jag har en glad och positiv inställning och det bästa med mitt yrke är att jag får vara kreativ i mitt skapande. På fritiden dansar jag gärna eller umgås med mina barn och vänner. 

Cristina
År 1964 börjar jag arbeta som frisör och jag har sedan 1995 drivit eget företag. Jag sålde salongen till min dotter Lotta år 2009, så nu hyr jag en stol hos henne istället. Jag har fyllt 65 år, men jag kommer att fortsätta jobba så länge jag tycker det är roligt! På fritiden umgås jag med vänner o familj och åker gärna på weekendresor.

Yvonne
Jag gick ut frisörskolan år 1987 och innehar gesällbrev. Jag har drivit eget företag i många år men nu hyr jag en stol på HD32. Det bästa med mitt yrke är att jag får göra många kreativa klippningar och färgbehandlingar på mina kunder! På fritiden umgås jag med nära och kära men spenderar även tid i stugan. På sommaren gillar jag att fiska och på vintern blir det några turer på långfärdsskridskorna. 

dont hide

Följ oss i sociala medier!