Om HD32 - HairDesign


Salongen har funnits sedan 1998 och hette från början Gunillas Hårvård. Lotta (nuvarande delägare) köpte salongen 2009 och då döptes salongen om till HD32. 2015 tog vi även över grannlokalen och byggde ut. Vi är och har hela tiden varit en salong som arbetar långsiktigt och värdesätter våra relationer till våra kunder. Alla frisörer på HD32 har jobbat länge inom branschen som frisörer vilket generar att kunder väljer att komma tillbaka då de får kvalitet och kunskap. När det kommer till produkter jobbar vi i huvudsak med märken som Davines, Hårologi och Schwarzkopf.

LOTTA

Jag äger salongen och driver den tillsammans med mina fyra hyrstolar. Jag tog mitt gesällbrev 1992 och har drivit eget företag sedan 1994. 2009 köpte jag salongen och öppnade HD32. Jag är positivt inställd till livet och tycker mitt jobb är fantastiskt. Att få vara kreativ, skapa och vara social samtidigt som jag får hjälpa mina härliga kunder är underbart.
På min fritid umgås jag mycket med min familj och mina vänner där jag uppskattar livets goda mat och dryck. För att koppla av och för att hålla mig i form rider jag och spelar golf.

KIA

Jag kommer ursprungligen från Småland och har arbetat som frisör sedan 1982 då jag tog gesällen i Kalmar. Tidigare har jag haft eget företag i många år, nu hyr jag stol här på HD32. Jag har en glad och positiv inställning och det bästa med mitt yrke är att jag får vara kreativ i mitt skapande med alla härliga kunder. På fritiden yogar jag, dansar eller är ute i naturen.

YVONNE

Jag tog min gesäll 1987, samma år som jag slutade frisörskolan. Jag har drivit eget företag i många år men sedan 2017 hyr jag en stol på HD32. Det bästa med mitt yrke är att få träffa alla härliga kunder som jag får göra många kreativa klippningar och färgbehandlingar på.
På min fritid gillar jag att jag att umgås med mina nära och kära vänner, vara i stugan i Kaggebo och ute i naturen och strosa. På vintern händer det att långfärdsskridskorna åker fram.

MARI

Jag är en glad och positiv frisör med många års erfarenhet i bagaget. På min fritid spelar jag gärna golf. Jag besitter både gesällbrev och frisörlicens.

THERESE

Jag är en positiv och glad frisör som strävar efter att alla kunder ska vara nöjda och glada när de går från salongen. Jag har varit frisör i cirka 30 år och älskar fortfarande mitt jobb. Sedan en tid tillbaka jobbar jag på HD32. Det är inspirerande och kul med nya jobbarkompisar. På min fritid umgås jag med min familj och vänner och gillar att resa.